Kun totutut reitit eivät toimi kuten aiemmin, tarvitaan ketteriä toimijoita jotka pystyvät vastaamaan haasteisiin. Wihuri Aviation on valmis muuttuvan maailman tarpeisiin. 

Wihuri-konserni on 120 vuoden aikana kasvanut pienestä perheyhtiöstä kansainväliseksi monialayhtymäksi. Wihurin liiketoimintayksikkö Wihuri Aviationin muodostavat Jetflite, Euroflite ja JetLogistics. Ne tarjoavat räätälöityjä globaaleja tilauslento-, rahti- ja huolintapalveluja, ja työntekijöitä on nykyisin Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. 

Wihuri Aviationin liiketoimintoja yhdistää ketteryys 

Globaali liikkuminen on uuden edessä. Koronapandemia lieveilmiöineen on muokannut logistiikka-alaa uusiksi. Sekä ihmisten että tavaroiden kuljettaminen on monin paikoin haasteellisempaa kuin ennen. 

Jetflite, Euroflite ja JetLogistics ovat kuljetusalan ongelmanratkaisijoita. Kun olosuhteet, kohteet tai aikataulut ovat erityisen vaikeita, tarvitaan joustavuutta ja mukautumiskykyä. 

Wihuri Aviation on parhaimmillaan kun on löydettävä nopeasti paras ratkaisu kulloiseenkin kuljetusongelmaan. 

“Me kuljetamme melkein mitä tahansa minne vain. Epätavallista rahtia, vaarallisia aineita tai erikoisjärjestelyjä vaativia henkilökuljetuksia. Me olemme parhaimmillamme kaikessa sellaisessa, mikä ei mene helposti totuttuja kanavia ja reittejä pitkin.” Elina Karjalainen, toimitusjohtaja. 

Muutokset ovat arkipäivää 

Jetfliten liikelentotoiminta muuttui koronan myötä yhdessä yössä globaaliksi ambulanssilentotoiminnaksi. Lentojen suorittaminen oli koronan alkuaikana hyvin haastavaa ja lentoreittien suunnittelu oli työlästä rajoitusten vuoksi. 

Ambulanssilennolle lastataan alipaineistettu eristysyksikkö.

JetLogisticsilla ratkaistaan päivittäin ongelmia tilanteissa, missä vapaasta kuljetuskapasiteetista on alitarjontaa. Tavaraa kuljetetaan maitse, meritse ja lentoteitse. Viime aikoina painopiste on ollut erikoisprojektirahdissa kriisialueille. 

Euroflite järjestää kumppaniverkostonsa kautta lentoja isommille ryhmille missä päin maailmaa tahansa. Asiakkaina on urheilujoukkueita, yrityksiä ja yhteisöjä. 

Vaikeasti ennakoitavassa maailmantilanteessa eletään nyt murrosaikaa. Kompleksisessa ja muuttuvassa toimintaympäristössä tarvitaan ketteriä toimijoita, jotka ovat varautuneet muuttumaan itsekin ja jotka sanovat kyllä haasteille silloinkin, kun ne tuntuvat hankalilta. 

Pohjoismaiden vanhin ja yksi suurimmista tilauslentoja tarjoavista yrityksistä. 

www.jetflite.fi 

Lennonvälittäjä, joka järjestää räätälöityjä lentoja erikokoisille ryhmille. 

www.euroflite.fi

Kaikenlaisen rahdin huolintaa maalla, merellä ja ilmassa. Erityisosaamista ovat haastavat ja aikakriittiset rahtiprojektit. 

www.jetlogistics.fiTulevaisuuden Yritys