Lapuan maaperä on menestystarinoiden rikastamaa. Sen tietävät jo lähes 1000 lapualaista yrittäjää. Lapualaisyrittäjän ässät hihassa ovat erinomainen logistinen sijainti. 

Lapua on vahva teknologia- ja energiateollisuuden keskittymä. Alueemme on yritysten suosiossa sekä keskeisen sijaintimme että monipuolisen tonttitarjontamme vuoksi, sanoo Invest Lapua Oy:n toimitusjohtaja Matti-Pekka Dahlgren. Lapualla on aina ollut paljon yrittäjyyttä ja yrittäjät ovat hyvin verkostoituneita, painottaa Dahlgren. 

Tarjoamme yrittäjillemme kokonaisvaltaista ilmaista palvelua aina yrityksen perustamisesta toimitilojen rakentamiseen ja yrityksen kehittämiseen saakka. Teollisuusalueiden joustavat kaavat mahdollistavat niin suuret kuin pienetkin tontit. Teollisuustonttimme ovat edullisia ja niitä löytyy moniin tarpeisiin, luettelee toimitusjohtaja Lapuan etuja. Lapua on muuttovoittoinen kaupunki, joten motivoitunutta työvoimaa alueelta löytyy ja Lapuan monipuoliset ympärivuotiset harrastusmahdollisuudet ja kulttuurielämä takaavat työntekijöiden viihtyvyyden. ”Tervetuloa menestymään Lapualle!”, summaa toimitusjohtaja Dahlgren. 

www.investlapua.fi 

Matti-Pekka Dahlgren toimitusjohtaja Invest Lapua Oy matti-pekka.dahlgren@investlapua.fi puh 044 4384015 

Jouko Vuolle elinkeinotoimenjohtaja Lapuan kaupunki jouko.vuolle@lapua.fi puh 044 4384050 Tulevaisuuden Yritys