KOKOA OMA PUUMALA-LOMASI

Suuntaa seikkailemaan sähköpyörällä ja löylyttele lopuksi Saimaalla! Tai lähtisitkö norpparetkelle ja yöksi rauhaisalle rantamökille? Nyt voit varata kerralla nämä kaikki ja paljon muutakin!

NORPPAPOLKU & UNESCO SAIMAA GEOPARK

Upea Norppapolku tarjoaa saimaalaisia maisemamakupaloja 13 km rengasreitillä. Voit nautiskella polusta myös pienemmissä erissä n. 3–4 km huikopaloina. Ja kun on aika pitää lepotauko, käsin veistetty esteetön Norppa-laavu maisemineen on oikea paikka evästelyyn. UUTTA: TAIDEPOLKU, jolla tutustut paitsi geologiaan, myös Suomen kuvataiteen klassikoihin.

LEGENDAARINEN PISTOHIEKKA Kesällä avautuu ravintola- ja saunamaailma, mökkimajoitusta sekä leirintäalue. ETSIMME KESTÄVÄÄN MATKAILUUN SITOUTUVIA YRITTÄJIÄ & INVESTOREJA täydentämään huikean luonnonhelmen matkailu-tarjontaa. Puumala on valittu Etelä-Savon yrittäjäystävällisimmäksi kunnaksi, joten ota rohkeasti yhteyttä: UUSIPISTOHIEKKA.FI

LAPSIPERHEILLE

Puumalalle on myönnetty Unicefin Lapsiystävällinen kunta -tunnustus. Kunta tarjoaa MAKSUTTOMAN VARHAISKASVATUKSEN ja turvallisen koulutien Puumalan yhtenäiskouluun.

SAARISTOREITTI

Vuoden 2021 pyöräilykunta kutsuu polkemaan 60 KM VETTÄ JA RANTAA PUUMALAN PALKITULLA PYÖRÄREITILLÄ. Upeiden maisemien lisäksi reitillä on paljon persoonallisia majoitus- ja ruokapaikkoja, Saimaa Geopark -kohteita ja uimarantoja. Pyörälautta Norppa II:n kannelta voi bongata norpan ja nauttia suloisen Saimaan sinestä. Jos oikein innostut, voit jatkaa Lintusalosta Saimaan saaristoreitille.

Lauttaliput kätevästi matkahuolto.fi tai visitpuumala.fi -sivuilta.Kohti Kesää Matkailu