Kaikki alkoi Münchenissä vuonna 1981, kun KARE-brändin perustajat Jürgen Reiter ja Peter Schönhofen uskalsivat esitellä hieman erilaisen näkemyksensä kodin suunnittelusta.

KARE:n filosofia ei ole rajoittaa valikoimaa vain yhteen tyyliin, vaan sen sijaan pystyä tarjoamaan rajattomasti erilaisia designlinjoja ja tyylejä, jotta jokainen voi löytää oman tyylinsä, antaa persoonallisuutensa näkyä ja tuntea olonsa kotoisaksi. Miksi? Koska haluamme sinun elävän täysillä omassa kodissasi – mukavasti ja omien mieltymystesi mukaan. 

KARE-brändi eroaa muista sisustussuunnittelulla ja tuotteilla, joissa se uskaltaa rikkoa vakiintuneet suunnittelumallit, ainutlaatuisen muotoilun ja vahvan luovuuden jalanjäljissä. 40 vuotta intohimoa hyvin laadukkaisiin ja kohtuuhintaisiin design kalusteisiin. KARE on vienyt yli 40 vuotta sisustamista uudelle tasolle. 40 vuotta rohkeutta ja kapinaa. KARE on kuin suunnittelun kameleontti ja sen suunnittelijat ovat omistautuneet suunnittelulle valtavalla intohimolla. 

Kare24.fi on Suomen virallinen KARE Design verkkokauppa, josta löydät koko KARE Designin tuotevalikoiman ja runsaasti inspiraatiota. Kiinnostaapa sinua rohkea, persoonallinen tyyli tai jos pidät enemmän klassisista ja minimalistisista ympäristöistä, KARE on oikea brändi sinulle. Verkkokaupastamme löydät mitä tarvitset toteuttaaksesi unelmiesi sisustuksen, oli kyse sitten huonekaluista, valaisimista tai sisustustuotteista. 

KARE24.FI Unelmien Koti