Samaan aikaan kun avokeittiöt jatkavat yleistymistään, rakennetaan yhä enemmän pieniä asuntoja, joissa keittiöt voivat olla hyvinkin pieniä. Tehokas tilankäyttö toiminnallisuus voivat tehdä niin pienestä kuin suurestakin keittiöstä unelmien keittiön.

Vapautta keittiösuunnitteluun 

Haluatko laittaa ruokaa ikkunan edessä tai viistokaton alla? Haaveiletko yläkaapittomasta keittiöstä tai saarekkeesta ilman näkymää peittävää liesituuletinta…? Integroidulla liesituulettimella varustettujen BORA-liesitasojen avulla kaikki tämä onnistuu. 

BORA Classic 2.0

BORA-laitteet eivät anna höyryille ja käryille mitään mahdollisuutta – ne katoavat alaspäin ennen kuin ehtivät nousta huoneilmaan. Kokatessa voidaan nauttia raikkaasta sisäilmasta ja näkymä pysyy avoimena. Laadukkaat suodattimet hävittävät myös hajut, ja keittiön siivoaminenkin helpottuu, sillä ruoanlaiton aikana syntyvät rasvahiukkaset kerätään tehokkaasti ruostumattomasta teräksestä valmistettuun rasvasuodattimeen, joka on helppo pestä tiskikoneessa. 

BORA X Pure

Modulaarisilla BORA Professional 3.0 ja BORA Classic 2.0 ratkaisuilla voit rakentaa juuri omaan keittiöösi sopivan kokonaisuuden yhdessä tehokkaan imuyksikön kanssa. Saatavana on laaja valikoima erilaisia keittotasoja – esimerkiksi rajaton induktio, Teppanyaki teräsgrillitaso ja kaasu – ja myös useamman keittotason sisältävät sekä pienet yhden keittoalueen yhdistelmät ovat mahdollisia. 

BORA Pure

Tarvitsetko lisää työskentely- ja säilytystilaa keittiöön? Uusi superkompakti BORA S Pure mahtuu 60 cm leveään kalusteeseen, joten se sopii pienimpäänkin keittiöön. Asennuskorkeuttakin laitteella on alle 20 cm, kuten myös tavallista suuremmilla keittotasoilla varustetulla BORA X Purella ja kompaktilla BORA Purella. Kaikkien niiden alle jää alakaappiin reilusti tilaa. Lisätila laatikostossa on mahtava etu pienissä keittiöissä, mutta tulee usein tarpeeseen myös suurissa saarekkeissa. 

BORA S Pure

Unelmien keittiö vastaa asukkaiden yksilöllisiä tarpeita sekä toiminnallisuudeltaan että ulkonäöltään. Lukuisia designpalkintoja voittaneet BORA-laitteet tarjoavat suunnittelun vapauden ja ylivoimaista käytettävyyttä nykyaikaiseen keittiöön sopivalla minimalistisella designilla. 

Lisätietoja www.savo.fi

 Unelmien Koti