Työterveyshoitaja Ulla Kauppinen Lappeenrannasta käyttää B-Cure Laseria ja suosittelee laitetta ehdottomasti kokeilun arvoisena.

”Laserterapia edistää kudoksen normaalia toimintaa ja auttaa sen luonnollista uudistumiskykyä ja paranemista. BCure Laseria käytettäessä olen todistanut mm. suun- ja varpaidenvälien haavaumien merkittävän nopeaa paranemista ja hankalien nivel- ja kihtikipujen huomattavaa lievittymistä”, Kauppinen kertoo.

Työterveyshoitaja Ulla Kauppinen rohkaisee kokeilemaan monipuolista laserterapiaa.

”Laserterapiaa kannattaa ennakkoluulottomasti kokeilla myös kotikäytössä. Erilaisten kipujen lievityksen lisäksi terapia soveltuu myös esimerkiksi makuu- ja säärihaavojen ennaltaehkäisyyn. Kun iholla huomaa ensimerkit eli värimuutokset, ihon ohenemisen ja haavaumia, voi laserterapialla aluetta stimuloimalla vielä välttää kehittymisen haavaksi asti.”

Myös Oulun kaupungin kuntoutuspalvelujen fysiatrian yksikössä työskentelevällä fysiatri Timo Pehkosella on hyviä kokemuksia laserhoidosta. Hänellä on käytössä B-Cure Laser -laite yhtenä eilääkkeellisenä kivunhoitomenetelmänä.

”Kroonisen kivun hoidossa haasteena on kipulääkkeiden vaatimaton teho. Laserhoitoa on käytetty meillä kivunhoidon tukena. Osa vaikeistakin kiputiloista kärsivistä potilaista on saanut lievitystä kipuun, liikkumiseen ja liikeratoihin jo muutaman viikon hoidon aikana”, Pehkonen kertoo.

Tehokas ja edullinen kotikäytössä

Laserterapialla hoidettaessa parhaat tulokset saadaan kuurinomaisella hoidolla. Vaikka ammattilaislaitteet ovat tehokkaampia, kotona tehtävä päivittäinen hoito takaa tasaisen ja tuloksellisen hoidon. Kotikäyttöön suunnitellut B-Cure laserlaitteet ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia ja sopivatkin näin koko perheen käyttöön. Koska laitteen odotettava huoltovapaa käyttöikä on peräti 30 000 hoitokertaa, jää muutaman satasen arvoisen laitteen hoitojen hinnaksi vain muutama eurosentti.

Entinen aktiiviurheilija Juha Kauppinen löysi helpotuksen pitkäaikaisiin selkä- ja akillesjänneongelmiin.

”Vuokratessani laitteen odotukseni eivät olleet hirveän suuret. Olikin ilo huomata, että muutaman käyttökerran jälkeen selkäni rauhoittui sen verran, että nukkuminen parani selkeästi. Laite tuntuu auttavan myös nuoruusvuosien kovan urheilutaustan seurauksena moneen kertaan leikattujen akillesjänteiden kipuiluun. Kipulääkkeet olen voinut käytännössä jättää kokonaan pois. Ostin oman laitteen, ja sen käytöstä iltauutisten aikaan onkin tullut jo vakiintunut tapa.” 

Lisää tietoa tuotteista, käyttäjäkokemuksia,

kliinisiä tutkimuksia janettikauppa: terveystekniikka.fi

puh. 045 609 9000Kohti Kesää Matkailu