Fiilikseen sopivat aktiviteetit, leppoisat lomapuuhat, kutkuttavat käyntikohteet ja tapahtumat urheilusta viihteen eri vivahteisiin tekevät Tahkosta yhden maamme suosituimmista matkailukeskuksista. Talvinen Tahko onkin kaikkien tuntema erityisesti huippuunsa hoidetuista rinteistään, mutta tiesitkö, että todellisuudessa Tahko tarjoaa elämyksiä ja kokemuksia vuoden jokaiselle päivälle – myös kesälomalla! 

Kesäseikkailijoille 

Tahkon tunnelma, jännittävä juhannus, kaunis järvimaisema ja metsän keskeltä kohoavat jylhät rinteet ovat kutsuneet kesäseikkailijoita luokseen vuosikymmenten ajan. Tahkolla seikkailevat sujuvasti sinkut, perheet, kaveriporukat ja karvakamutkin, eikä parhaiden palvelujen äärellä 

Sporttaajille ja ikiliikkujille 

1054 porrasta, alamäkipyöräily, golf, retkeilyreitit, eläinpuisto ja kymmenet muut kesäaktiviteetit pitävät vauhdin yllä koko loman ajan. Tahkon ainutlaatuisen laajasta aktiviteettivalikoimasta löytyy uutta tekemistä vaikka joka päivä, ja kaikki on nautittavissa spontaanisti oman lomafiiliksen mukaan. 

Nautiskelijoille ja löhöilijöille 

Akkujen lataamisen varmistavat loman mukavin majoitus, tasokkaat ravintolat ja Tahkon lukemattomat rentoutumismahdollisuudet. Luontonautiskelun lisäksi mieltä ja kehoa hellivät kylpylä, spa-hoidot, paikallisista ruoka-aineista valmistetut herkut sekä makoisat unet, joihin matkailija voi vaipua hotellissa tai mökkimajoituksessa juuri makunsa mukaan. 

www.tahko.com

Helppo mennä, haikea lähteä

Tahko on yksi Suomen suosituimmista matkailukeskuksista, jossa tekemistä riittää ympäri vuoden. Huippukuntoiset rinteet, laadukkaat majoitus- ja ohjelmapalvelut ja monipuoliset tapahtumat varmistavat, että Tahkolla viihtyvät niin perheet, ystäväporukat kuin yritysvieraatkin. Keskeisen sijaintinsa ansiosta Tahkolle pääsee helposti mistä päin Suomea tahansa.

Kesän top5 Tahkoilut

  1. Näköalan laajennus maisemahississä
  2. Hypyt ja dropit alamäkiradoilla
  3. Pupujen paijaaminen farmilla
  4. Metsäkylpy Mäkiaution rotkolla
  5. Suppailu Syvärin syleilyssä


Kohti Kesää Matkailu