Kesän lomamuistot kerätään inspiroivalta road tripiltä: Pohjolan rengastiellä koet parhaat matkailuelämykset ja taltioit ikimuistoiset kesähetkesi! 

Road trip on mielentila: sen voi kokea myös ilman autoa. Voit saapua Ouluun vaikka lentäen, linja-autolla tai junalla ja tehdä ikimuistoisen Pohjolan rengastien road tripin vuokra-autolla, kävellen, pyöräillen tai bussilla. 

Kulkuneuvosta riippumatta tärkeintä on ottaa mukaan aimo annos avaraa mieltä: näin erilaiset elämykset pääsevät tarttumaan kunnolla matkaasi! Yksi asia kannattaa kuitenkin jättää kotiin odottamaan: kiire. 

Rengastien idea on hieno: erilaiset kohteet sijaitsevat toisiaan lähellä, ja jokainen voi rakentaa mieleisensä road tripin vallitsevan fiiliksen, retken keston ja lomaporukan mukaan. Perheen pienempien antama Rinkulaloma-lempinimi kertoo, että Oulun seudun lomareissulla on huomioitu kaiken ikäiset. Niin pitääkin. 

Jokainen kokee asioita ympäristöstään eri tavoin. Lapset riemuitsevat huvipuiston vauhdeista, imevät värejä ja ihanien eläinten kesäiloa. Huhut kertovat, että esiteini-ikäisetkin ovat viihtyneet näillä lomilla nauttien mm. kesäkonserteista ja monipuolisista puistoista skeitti- ja skuuttiparkkeineen. Koko perheellä voi lähteä vaikka lauttamatkalle Hailuotoon. 

Kulttuurinnautiskelijoita hellitään kattavalla tapahtumatarjonnalla ja historian havinaa tarjoillaan niin museoissa, näyttelyissä kuin kaupunkien upeissa kortteleissa. Aktiiviliikkujilta kiirii kehuja hienoista reiteistä niin kaupungeissa kuin maastoissa, ja rauhallinen kesähaaveilijakin löytää oman tapansa nauttia, syöden hyvin, majoittuen ikimuistoisesti ja vaikka lilluttaen varpaitaan meren aalloissa oman kullan kainalossa. 

Yksi asia yhdistää kaikkia Pohjolan rengastiellä lomailijoita: nauru ja kesän elämyksistä nauttiminen. Ota siis tänä kesänä ilo irti ja laita hyvän mielen renkaat pyörimään Pohjolan rengastiellä! 

Ai niin, ja muistappa Oulussa käydessä käydä hallaamassa pulleaa ja hyväntuulista Toripolliisi-patsasta. Siitä saa hyvvää mieltä koko loppuvuodeksi! 

Lue lisää: pohjolanrengastie.fi ja visitoulu.fiKohti Kesää Matkailu