Unohda tylsyys ja revittele kodin pesutiloissa aivan uudella tavalla väreillä – ja lempimusiikkia soittavalla peilillä. Uuden Mora X Collection -sarjan skandinaavista muotokieltä huokuvista altaista, ammeista ja peileistä löytyy malli jokaiseen makuun ja värimaailmaan. 

Ruotsalaisen FM Mattsson Mora Groupin historia ulottuu noin 160 vuoden päähän. Pitkät laatuperinteet, tarkka tuotekehitys ja nykyaikaiset valmistusmenetelmät luovat pohjan vetovoimaiselle muotoilulle, johtavalle tekniikalle, korkealle laadulle ja ympäristöystävällisyydelle. Mora- ja Damixa-tuotemerkit tunnetaan laadukkaista vesikalusteista ja markkinoiden laajimmasta värivalikoimasta. Nyt yhtiö tuo myyntiin hanoihin, suihkuihin ja tarvikkeisiin sopivat altaat, ammeet ja peilit. 

”Samalta toimittajalta saa muotokieleltään ja väreiltään sisustuksellisesti toisiinsa sopivat ratkaisut. Suomalaiset ovat muutaman viime vuoden aikana rohkaistuneet tekemään kylpyhuoneissa viimeisiä silauksia hanoilla ja suihkuilla, ja nyt vau-efektiä voi lisätä upeilla altailla, ammeilla ja peileillä. Niillä saa aikaan kokonaisvaltaisen elämyksen, ja yksittäinen tuote voi toimia sisustuksessa katseenvangitsijana”, kertoo FM Mattsson Mora Group Finland Oy:n toimitusjohtaja Aki Helminen. 

Mora X Collection -sarjaan kuuluu laaja malli- ja värivalikoima malja-altaita ja ammeita, jotka ovat materiaaliltaan komposiittia tai kiviainesta. Altaita saa pyöreänä, neliönä tai suorakaiteen muotoisena. Ammeista löytyy laaja valikoima niin trendikkäitä tassuammeita kuin moderniin suoralinjaiseen tyyliin sopivia. 

Peilausta lempimusiikin tahtiin 

Kylpy- ja wc-tilan ilottelevaa ilmettä täydentää Mora X Collection -sarjan peilivalikoima. Siinä on erityisesti otettu huomioon meikkaukseen sopiva valo, jota voi säätää kylmästä sävystä lämpimään. Peilejä on saatavilla pyöreinä, neliöinä ja suorakulmioina. 

”Osa peilimalleista on varustettu Bluetooth-kaiuttimilla, joten itseään meikatessa tai kuntoon laittaessa voi kuunnella lempimusiikkia. Peili on saanut uusia ominaisuuksia eikä ole enää vain ruutu, josta näkee itsensä, vaan sisältää toiminnallisuutta ja tuottaa elämyksiä”, Helminen kuvailee.

Tutustu: www.moraarmatur.com/fiModerni koti