Arkkitehti-, konsepti- ja sisustussuunnittelua tarjoava
GRID tunnetaan rakennus- ja kiinteistöalalla asiakkaidensa
strategisena kumppanina, jonka toiminta perustuu
joustavaan palvelurakenteeseen sekä elinkaarivastuulliseen
suunnitteluun. Yrityksen perustaja Taneli Koskela näkee
paljon potentiaalia nykyhetkessä.

 

Rakennus- ja kiinteistöalaa määrittävät tällä hetkellä haastava taloustilanne, energiakriisi, korona-ajan tuomat työskentelytapojen muutokset sekä kestävän kehityksen vaatimukset. GRID pyrkii kääntämään haasteet voitoksi panostamalla asiakaslähtöiseen suunnitteluun sekä tuotteistettuun arkkitehtuurikonseptiin.

GRIDn yritystoiminnan lähtökohtana on tukea ja palvella asiakasta. Toiminnan tavoitteena on opetella ja omaksua asiakkaan strateginen ydin, ja tuottaa siihen päälle laadukasta ja kilpailukykyistä kiinteistösuunnittelua. Arkkitehtuurikonsepteista rakennetaan tavoiteltuja ja asiakaskohteiden mukaan muokkautuvia tiloja. Suunnittelussa panostetaan elinkaarivastuullisiin ratkaisuihin ja materiaaleihin, jolloin konseptit kestävät aikaa ja täyttävät useamman toimijan tarpeet eri kiinteistöissä.

”Analysoimme huolellisesti asiakkaan tekemän pohjatyön, ja tulemme mukaan hankkeeseen oikeaan aikaan ja tuotamme kuhunkin kohteeseen soveltuvaa arkkitehtisuunnittelua”, Koskela kuvailee.

GRIDn palveluntarjonta keskittyy pääosin työ-, liiketila- ja asiakaspalveluympäristöjen muutossuunnitteluun, vaativiin peruskorjaushankkeisiin, lupaprosesseihin ja vuokralaishankintaan. Palvelurakenne perustuu pitkäaikaiseen ja elastiseen yhteistyöverkostoon, mikä takaa joustavan, nopeatempoisen ja ammattitaitoisen palveluntarjonnan.

 

www.gridark.fiMenestyvä Suomi