Upea Aspectu -kosteus- ja lämpötilamittari on yrityksen viimeisin innovaatio, jossa lukemat heijastetaan puun läpi. Yrityksen tuotteisiin pääsee tutustumaan virtuaalisesti tai paikan päällä Espoon näyttelytiloissa. Kuvassa toimitusjohtaja Peter Ruokonen.

Kotimainen perheyritys Cariitti Oy on keskittynyt toimivaan ja
kauniiseen sauna- ja kylpylätunnelman luomiseen erityisesti
valaistuksella ja persoonallisen kauniilla TAIVE lauteilla ja paneeleilla.

 

Perheyritys Cariitti keskittyi tiukemmin spa- ja wellness-liiketoimintaan jo 1990-luvun lopulla Kari Ruokosen vielä vetäessä yrityksen liiketoimintaa. Sukupolvenvaihdoksen myötä liiketoiminta siirtyi isältä pojalle vuonna 2008 nykyisen toimitusjohtajan, Peter Ruokosen, siirtyessä yrityksen pääomistajaksi.

”Yrityksen liikevaihto on kasvanut jo pidempään noin 10 prosentin vuosivauhtia ja korona-ajan kotoilu sekä kotiin panostaminen ovat osaltaan siivittäneet yrityksemme kasvua”, Ruokonen kertoo.

Cariitti myy tuotteitaan yli 40 maahan ja yrityksen liikevaihdosta jopa 40% muodostuu vientimyynnistä ja loput 60% kotimaan myynnistä.

”Venäjä oli yrityksemme suurin yksittäin vientimaa vielä ennen Ukrainan sotaa, mutta tulevaisuudessa suurin kasvu tulee Aasiasta sekä Yhdysvalloista”, Ruokonen jatkaa.

USAssa saunat ovat nousseet tietyn väestönosan erityisluxukseksi eikä Venäjän viennin tyrehtyminen ei ole hidastanut yrityksen kasvua.

”Tälle vuodelle budjetoimme n. 15 prosentin kasvua ja vaikka myynti Venäjälle loppui alkuvuodesta käytännössä kokonaan, olemme silti pysyneet viime vuoden kasvuvauhtia vastaavalla tasolla”, kertoo Ruokonen tyytyväisenä.

Design, laatu, palvelu

Upeaa, uniikkia designia. Korkealaatuisia valaistusratkaisuja. Kauniita ja kestäviä TAIVE seinäpaneeleita, lauteita ja pukuhuonekalusteita selkeillä asennusohjeilla. Suunnittelu ja valmistus Avainlipulla Suomessa. Yksilöllistä palvelua. Siinä paketti, joka on siivittänyt valtakunnallisesti toimivan perheyritys Cariitti Oy:n menestystä.

Cariitin uniikki palvelukonsepti – alkaen mahdollisuudesta tutustua tuotteisiin yrityksen näyttelytiloissa, jatkuen saunan yksilölliseen suunnitteluun asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden aina saunan asennuspalveluun asti – on markkinoiden ylivertaisin, sillä ostaminen on tehty asiakkaalle erittäin helpoksi ja vaivattomaksi.

”Asiakkaamme etsivät usein jotain uutta ja vähän erilaista ja usein yllättyvät positiivisesti siitä, että tuotteemme eivät ole myöskään erityisen kalliita hinnaltaan”, Ruokonen jatkaa Cariitin kilpailuetujen vakuuttavaa listaa.

Nykyvalaisimet kuluttavat vain vähän energiaa ja Cariitin koko tuotantoketju on sitoutunut huomioimaan niin kierrätyksen kuin kestävät arvot yleensäkin: hukkaa ei tuotannosta pääse juurikaan syntymään. Lisäksi tuotteet kestävät todella hyvin käyttöä.

Peterin mukaan mukavinta hänen työssään on tuotekehitys sekä uuden innovointi! ”Vaikka periaatteessa kaikki tarpeellinen sauna- ja pesuhuonetiloissa olisikin jo olemassa, luksusta arkeen ihmisille tuovat juuri ne tuotteet, jotka nostavat sauna-kokemuksen uudelle tasolle ja saavat aikaan wau-elämyksiä”, kertoo Peter. Upea Aspectu-kosteus- ja lämpötilamittari on Cariitin viimeisin tuoteinnovaatio, jossa lukemat heijastetaan tyylikkäästi puun läpi.

Cariitti Oy:llä on Espoossa näyttelytilat, joissa asiakkaat pääsevät tutustumaan valaistusratkaisuihin ja TAIVE-saunamallistoon sekä uutuustuotteisiin. Espoossa työskentelevät myös yrityksen 17 työntekijää. Henkilökunta tarjoaa yksilöllistä palvelua jokaiselle asiakkaalle –tervetuloa tutustumaan!

Cariitin virtuaalinen showroom:
www.cariitti.fi/showroom-virtuaaliesittely
Cariitin Espoon Showroom löytyy osoitteesta: Niittyrinne 2B | Puh: 09-2219040

www.cariitti.fiMenestyvä Suomi